Handelsonderneming “De Kornschuur”

Hartelijk welkom op onze website/webshop.

Handelsonderneming “De Kornschuur” is een bedrijf dat zich hobbymatig bezig houdt met de in-en verkoop van uiteenlopende artikelen. De hoofdmoot is echter de handel in oude reclame materialen/verlichting en nostalgische artikelen.

Kijk eens rustig rond op deze website, heeft u vragen of zoekt u iets wat hier niet op staat? Schroom niet, maar neem contact met ons op. Samen kunnen we misschien vinden wat u zoekt. Of heeft u soms een artikel welke u wilt verkopen maar waar u liever geen energie in wil stoppen? In consignatie is dan wellicht een optie?

Garantie? aangezien bijna alle aangeboden producten gebruikt zijn zit er GEEN garantie op, wij kunnen helaas niet in de toekomst kijken dus wij weten niet hoelang het product het nog blijft doen. En mocht u twijfels hebben over een product? koop het dan niet, het laatste wat wij willen is u een teleurstelling bezorgen.
Voor meer informatie of als u langs wil komen? neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Geopend:
Maandag en dinsdag vanaf 19:00 uur tot 21:00 uur alleen op afspraak.
Zaterdag vanaf 12:00 tot 16:00 uur.

Pinnen is bij ons WEL mogelijk!

De prijzen bij alle artikelen zijn inclusief btw.
Verzenden is tegen meerprijs mogelijk en is op eigen risico (wij verpakken het natuurlijk wel zo goed mogelijk), eventuele bestellingen kunt u via onze website doorgeven.

Veel plezier op onze website en wellicht mogen wij u snel van harte welkom heten in onze mooie Kornschuur.

Met vriendelijke groet,

Frans Hamelink