Fietsenrek met reclame

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text css_animation=”fadeInUp”]Materiaal rekken

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, waardoor wij duidelijk voor ogen hebben dat alles valt of staat met service en kwaliteit. Daarom zijn wij niet met de eerste de beste leverancier in zee gegaan en hebben wij voor het maken van de fietsen en reclamerekken gekozen voor een lokale fabrikant.

Wij hebben met dit bedrijf inmiddels een jarenlange relatie en dezelfde visie over kwaliteit en duurzaamheid. De fietsen en reclamerekken worden vervaardigd uit de staalsoort S235JR en daarna volbad thermisch verzinkt.

Wij bieden 5 jaar garantie op constructie fouten.

 

Belettering/bedrukking

Natuurlijk moet ook uw reclame voor langere tijd zichtbaar zijn en kwalitatief goed blijven. Vervagen of gedeeltelijk afvallen van de letters is zeker niet wat wij willen. Daarom hebben wij hiervoor een Nederlands bedrijf gekozen. Dit bedrijf is een 3M gecertificeerd sign maker en op alle stickers zit een kleurechtheidsgarantie van 5 jaar.

Alle bestellingen en afbeeldingen worden voor enkele jaren digitaal bewaard, dus als u later extra exemplaren wilt bestellen is dit dan ook geen enkel probleem.

Als u nog geen logo heeft of u wilt eens iets anders? Wij staan voor u klaar met de ideeën of suggesties.

 

Borden

De borden waar de belettering en bedrukking op bevestigd worden zijn van een hoogwaardige kwaliteit (sendzimer). Ook hierop bieden wij 5 jaar garantie.

 

Bevestigingsmaterialen

Ook het bevestigingsmateriaal van de platen tegen het fietsenrek is van duurzame kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van RVS (RoestVastStaal) M6 inbus bouten met dopmoeren.

 

Tot slot

Door de unieke combinatie van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen heeft u een PERFECT fietsenrek waar u en uw klanten jaren plezier en gemak van gaan beleven. Natuurlijk blijven wij niet stil staan. Mochten wij mogelijkheden zien of horen, dan zullen wij zeker niet aarzelen om innovatieve veranderingen aan te brengen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]